Trojica chlapcov sa vlámala do školy v Šarišskom Jastrabí, najmladší mal 10 rokov

26.03.2007 Stará Ľubovňa

Stará Ľubovňa/Vysoké Tatry 26. marca (TASR) - Policajti zo Starej Ľubovne vypátrali a usvedčili trojicu páchateľov, ktorí sa v piatok večer vlámali do objektu základnej a materskej školy v Šarišskom Jastrabí v okrese ...
Chlapci sa dostali do budovy cez jedno z okien. V triedach prehľadali skrine a zásuvky, ale našli iba čokoládové dezerty a sušienky. Tie zjedli a zo školy ušli opäť cez okno. Správcovi objektu spôsobili škodu dvetisíc korún.
Z prečinu krádeže polícia obvinila najstaršieho z páchateľov. Ďalší dvaja chlapci nie sú vzhľadom na vek trestne zodpovední.
Podstatne väčšiu škodu spôsobil zatiaľ neznámy páchateľ, ktorý počas víkendu vykradol požičovňu lyží v Tatranskej Lomnici. Do objektu sa dostal po vylomení visiaceho zámku na dverách. Odniesol si 61 párov lyží a 1 snowboard. Majiteľovi požičovne spôsobil škodu za viac ako 330 tisíc korún.
Krádež vlámaním vyšetrujú policajti z Vysokých Tatier. TASR o tom dnes informoval zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník.
 

Vyberte región